Hej!

Vill bara meddela att jag åker iväg iväg till Gran Canaria 1 vecka, kommer hem nu på lördag den 5 december. Får se om jag får tillgång till internet där nere. annars så skriver jag så fort jag kommit hem. kontot är öppet hela tiden, så det är bara att sätta in pengar, ha en grymt bra vecka här i Sverige, dock kommer jag att ha det lite varmare=),
ta hand om era nära och kära, och visa att du bryr dig om dom. du kommer garanterat att få lika mycket kärlek tillbaka!


Ta hand om våra barn.




/kassandra.


hoppas på en förändring/förbättring för våra barn på jorden, Det är dem som ska ta hand om vår jord efter oss, då kan vi inte lämna "den" till dem hur som helst!

så här ska inte ett barns vardag se ut! vart är världen påväg!?- pojken packar träkol

de stiger..

insamlingskassan" ligger på 800kr! tusentack!

/kassandra.

En legend, en mänsklig människa.

Man får tycka vad man vill om Michael Jackson, men om man lyssnar till hans Musik och verkligen förstår vad han försöker säga, så förstår man också att han gjorde en del bra saker här på vår jord för, så mycket pengar han skänkte till välgörenhet. och visst han hade kanske pengarna till att göra det, skänka sådär mycket pengar som han faktiskt gjorde. det jag vill komma fram till är..

Att vi människor har en tendens att glömma bort att vi lever i samma värld och att vi alla påverkar varandra på något sätt, oavsett om vi vill det eller inte. När du röstar i valet påverkar du hela ditt lands framtid, när du jobbar bidrar du till hela ditt lands välfärd och när du dör påverkar du alla nära och kära i din omgivning.

Tycker du inte det är fint att vi faktiskt gör det? Att vi kan få varandra att skratta och känna oss älskade? Att vi kan ta oss igenom tuffa tider tillsammans och aldrig förlora hoppet? Att vi kan påverka varandra?

Vi måste ta hand om våra nära och kära, familj och vänner. Och om vi kan, ta hand om dem mindre lyckligt lottade så borde vi göra det också på något sätt påverka deras liv.

alla barn får inte vakna upp på sin födelsedag, eller väckas av sina föräldrar av att dem kommer in i sovrummet sjungandes.. det kanske är svårt att tro det. eftersom vi här i Sverige som inte har den verkligheten "lever i en bubbla"


Vi alla vet hur det ska "vara" när man är barn, barn ska få vara barn. och för dem som inte fick vara barn, vet då hur dem skulle vilja ha haft det som barn. och för de som fick vara barn när dem var barn, vet då hur det känns, de vet säkert med sig att de önskar att alla barn på jorden ska få uppleva den där "känslan" av att vara barn.
Som barn ska det inte finnas några bekymmer, man är människa, och man ska få uppleva glädje men framförallt kärlek. Inte uppfostras till militär vid 8 års ålder. Gå runt med vapen. Kriga för sitt land, men vadå? vad är det för land som uppfostrar "sina barn" till soldater? 

Nej, barn ska få vara barn-PUNKT.  

 kolla på denna video, lyssna på texten, ta "in den" och försök att smälta ned vår tuffa verklighet. - svårt va?



/kassandra.

det stiger.



"insamlingskassan" ligger på 300kr!

Två veckor kvar.

Det är inte många dagar kvar nu. Ca 2 veckor kvar. spänningen och nyfikenheten på barnen och kvinnan är enormt stor, dem vet inte att vi existerar, att vi gör en insamling för just dem. Tanken på att man gör något bra för någon annan, Och Känslan man får är svår att förklara...

Har du några frågor, undrar du över något, eller har förslag på hur jag kan göra verksamheten bättre, - Så tveka inte att Skriva en Kommentar!


"insamlingskassan" ligger just nu på. 250kr!

Tack för att du vill vara med och Samarbeta!

Kram kassandra.


Nu är allt igång

Nu har jag sått ett litet frö, min uppgift är nu att få det "lilla fröet" att växa sig till en fin blomma..
Allt är igång nu, får se vart alltig leder till eller hur allting faktiskt slutar.

Från själva början såg jag detta som en idé, mest en svår uppgift att utföra. Jag tog kontakt med en lärare på skolan och diskuterade med henne för att höra vad hon tyckte, hon fick mig att bara se möjligheterna, så jag började att "spinna vidare" på min idé. Sedan kände jag att jag ville genomföra detta. jag ringde sedan ett samtal till Chile för att höra med min faster, vad hon tyckte om detta och framförallt om hur denna kvinna skulle ta det, (att jag kommer dit med saker, som folk givmilt skänt till dem). Jag började med att skriva ett Word dokument där jag berättade om mitt projekt som jag sedan skulle skriva ut, på detta papper fick man all information, om vad jag skulle göra, när och hur allting skulle göras. Efter att jag skrivit ut Word dokumentet, fick jag för första gången presentera mitt projekt för en klass på mitt program i skolan. Jag fick en mycket respons av dessa elever. Efter min presentation delade jag ut ett A4 blad till varje elev. Jag bad dem att ta med sig det hem och visa det för sina föräldrar. 
Efter denna presentation gick jag vidare och till lärarrummet för mitt program, där jag presenterade mitt projekt. Deras rekationer var mycket positiva, och de ville att jag nu utan tveka skulle redovisa det här för skolans ledning. 

Några dagar senare satt jag på ett möte med den som är ansvarig för hälsa och idrottsprogrammet (mitt program) och media programmet på skolan. Hon gav mig råd att öppna ett konto, där man skulle kunna sätta in pengar för dem här barnen, så att det inte skulle behöva gå via mig. Hon gav mig även råd att starta en blogg, där alla skulle kunna få följa mitt arbete. 
Hon ville även att jag skulle presentera mitt arbete för hela skolans personal. Så idag, nu på morgonen var jag iväg och berättade och de ville med glädje sammarbeta med mig. 

Igår fick jag ett samtal ifrån min syster där hon berättade att butiken WESC, gillade min idé och vill vara med att sponsra med kläder. vilket jag tycker är jätte roligt eftersom dem är kända över världen, och det är ett svenskt märke, och även dom visar att dem bryr sig=)

Nu är Resan verkligen igång!
Här kan du följa mig, få ta del av allt som händer kring mig och denna spännande "Resa". Jag ger mig av till Chile den 9 December, och blir borta i ca 3 vekor.

Tiden tickar och just nu ligger insamlingskassan på 150kr

kram kassandra.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0