Kaos i Chile!

Fick nyss veta att det skett en jordbävning i Chile, och att en tsunami snart är på väg in över kusten... Dem säger att detta ska ha och kommer att påverka bland annat staden VALPARAISO, JA där barnhemmen ligger, och desutom min familj och mina släktingar. jag har fått besked att mina nära och kära ska må bra, dock vet jag ingenting om barnhemmen, men barnhemmen ligger 3 minuter ifrån min fasters hus, och barnhemmen ligger också högre upp på berget, så troligtvis mår dom också bra, just nu går det inte att ringa till chile man kommer fram, och jag kan tänka att det kommer att förbli så ett tag framöver, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. blir bara arg när man själv är här, och känner sig rent ut sagt MAKTLÖS! Jag har nu inte så mycket mer att säga, ska nu under dagen försöka ta reda på mer hur dem mår. hör av mig snarast! - sköt om er! /kassandra.


här finns det utlagt om ni vill läsa om detta som händer i chile just nu.:,http://www.dn.se/nyheter/varlden/kraftig-jordbavning-utanfor-chile-1.1053150 


Äntligen!

Idag har jag något riktigt roligt att berätta! Jag fick ett melj från ett av barnhemmen där dem tackade så mycket och berätta att dem att får skoluniformena och skorna nu! 
Här är lite spanska ord som finns med i mejlet ;

Buzos = skoluniformena

zapatillas= skorna

muy contentos= mycket glada/tacksamma

Las niñas se están probando la ropa y ya se preparan para asistir al colegio= barnen prövar nu kläderna, och gör klart förberedelserna inför skolstarten i Mars!

Ska svara på mejlet nu, hör av mig snarast /kassandra

Människor behöver hjälp.

Människor behöver hjälp världen över! Hjälp människorna i Haiti, här har ni en nyare version av vad bland annat Michael Jackson gjorde för många år sedan. Den här videon är tillängnad till hela världen men just nu framförallt människorna i Haiti. Det är artister världen över som har sammarbetat för att göra den här videon tillsammans! We are The world heter den.


Kram kassandra

hej på er!

nu har jag äntligen satt igång men den andra insamlingen på allvar! Det finns en massa hjältar där ute som vill vara med och samarbeta, blir spännande att se hur allting slutar.


Ska nu i veckan ringa min faster som ska ha lämnat skoluniformena, får se hur det har gått, ska försöka se om det går att dokumentera allt med bilder, hör av mig snarast! /Kassandra

RSS 2.0